Sentient logo

Heeft u het idee dat er een schat aan informatie in uw gegevens verborgen blijft?

Met datamining zult u meer zien, meer vinden

De laatste jaren is het aantal organisaties dat gebruik maakt van datamining enorm toegenomen. Toch blijft het nog steeds een begrip waarvan niet altijd duidelijk is wat het precies inhoudt en welke mogelijkheden het biedt. Speciaal voor organisaties die willen weten of een investering in datamining toegevoegde waarde heeft, biedt Sentient de gratis Datamining Quickscan.

Hoe werkt het?

Bij de Quickscan maakt u een afspraak met een ervaren Sentient consultant, die een profiel voor u zal opstellen van de dataminingmogelijkheden die voor uw organisatie het meest interessant zijn. Hij/zij zal zich hierbij baseren op uw specifieke behoeftes, het marktdomein en het informatiemanagement binnen uw organisatie. De resultaten van de Quickscan worden in de vorm van een rapport opgeleverd. Sentient biedt daarmee een ideale kans om snel en eenvoudig te verkennen of deze vorm van informatie analyse voor uw organisatie interessant is of niet. De Quickscan is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Zien is geloven

Uniek aan de Quickscan is dat tijdens dit traject direct de mogelijkheden van datamining kunnen worden gedemonstreerd, gebruikmakend van uw eigen data! Met een steekproef uit uw eigen database kunnen direct relevante resultaten getoond worden.

Vraag nu de Quickscan aan

Wij nemen dan contact op om met u te bepalen wat de Quickscan zou kunnen opleveren en of er voldoende mogelijkheden zijn. Deze aanbieding is alleen geldig voor in Nederland gevestigde organisaties.