Sentient logo

Sentient Information Systems is onderdeel van de Sentient Machine Research Groep. Deze groep ontwikkelt sinds 1990 technologie en en toepassingen voor kunstmatige intelligentie en bestaat nu uit drie bedrijven die actief zijn in verschillende AI toepassingsgebieden. De groep telt 20 + AI specialisten met een achtergrond in AI, wiskunde, informatica, software engineering en psychologie.


VicarVision Logo

VicarVision

 

Bij VicarVision wordt de term vicarious perception gebruikt om het onderliggende doel van de technologie te illustreren, te weten het automatisch observeren van de wereld en het vertalen van wat is waargenomen in iets dat voor mensen begrijpelijk is.
Vicar Visions technologie wordt gebruikt voor het analyseren en interpreteren van digitale beelden, zowel bewegend (video) als niet bewegend (foto’s/plaatjes). Hun producten ondersteunen of vervangen menselijke waarnemers in het efficiënt en doeltreffend verwerken van grote hoeveelheden visuele data.


Human Insight Services

 

Human Insight Services biedt een cloudgebaseerde service voor menselijke emoties- en gedrag analyse. De eerste service “FaceReader Online” is nu beschikbaar.
FaceReader Online laat bedrijven en onderzoekers effectief online marketing of wetenschappelijk onderzoek doen. Door het gebruik van webcam opnames kunnen gezichtsuitdrukkingen van grote aantallen deelnemers geanalyseerd en geïnterpreteerd worden.


ParaBotS logo

ParaBotS

 

ParaBotS ontwikkelt programma’s en diensten die omgaan met de altijd groeiende informatiestroom op het internet, in kranten en andere media. Hierbij wordt gebruik gemaakt van informatie-extractie, text mining en zoeken op het web met behulp van de modernste technieken op gebied van natuurlijke taalverwerking.