Over Ons

Deel uitmaken van een Sentient-samenleving betekent dat we in een snelle wereld opereren waar veranderingen vaak en snel plaatsvinden. Deze pagina bevat de nodige informatie over de manier waarop wij werken, alsmede juridische en corporate governance disclaimers. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen over ons heeft.

Ons Team

We zouden Sentient niet naar het volgende niveau kunnen brengen zonder ons ongelooflijke team van ondernemende werknemers die samenwerken om elk project tot leven te brengen. Onze medewerkers zijn als een geoliede machine en bieden al onze klanten slimme en nuttige producten die erop gericht zijn hun leven te verbeteren. Lees hieronder voor meer informatie over het ongelooflijke Sentient-team.

Onze Klanten

Sentient is een onafhankelijk software ontwikkelingsbedrijf, met een lange staat van dienst in kunstmatige intelligentie en data science, gevestigd in Amsterdam.

Sinds 2001 stelt Sentient veel organisaties in staat patronen en trends in hun gegevens te ontdekken. Dit heeft meer inzicht en verbeterde informatie opgeleverd om nauwkeurige voorspellingen en betere beslissingen te maken.

Bedrijfsstructuur

Meer informatie over onze bedrijfsstructuur, rechtsvorm en het managementteam.

Privacybeleid

Bij Sentient nemen we de privacy van gegevens serieus. Dit privacybeleid beschrijft de aard van de gegevens die Sentient verzamelt en wat we doen om de EU-wetgeving na te leven.

+31 (0)20 530 0330

©2020 by Sentient Information Systems B.V.