Ons Team

SMR people filter 2.JPG
Tim

Tim den Uyl

Directeur

Tim - een ingenieur met MSc in kunstmatige intelligentie - en 10 jaar ervaring in machine vision en programmeren - heeft honderden wetenschappelijke citaten en leiderschap van verschillende EU-R&D en een dozijn commerciële projecten op zijn naam.

Pieter

Pieter Bison

Hoofd Consultant

Pieter is mede-uitvinder van DataDetective. Hij begeleidde / executeerde ca. 100 R&D-projecten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in datamining, datawarehouse-infrastructuur en programmeren.

Hans

Hans Kapitein

Hoofd Onwikkelaar

Hans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industrie, en is mede-uitvinder en hoofdontwikkelaar van DataDetective. Hans bewijst dat geen enkele technologische prestatie te groot is om aan te pakken. Van bedrijfsanalyse tot technologische oplossingen, u wilt deze hardwerkende innovator aan uw zijde.

Ineke

Ineke Debets

Hoofd Financiën

Ineke is een ervaren financieel manager met 15 jaar ervaring in boekhouding en financiën, met kennis van kapitaal en juridische structuren.

Peter

Peter Lewinski

Hoofd Bedrijfsontwikkeling

Peter is afgestudeerd in Oxford met postdoc / universitair docent economie aan de top business schools, met honderden citaten en 8 jaar ervaring in A.I. Hij heeft bij ING leiding gegeven aan 10 data-scientists

.

Franjo

Franjo Bartels

Software ontwikkelaar

Franjo is een ervaren ontwikkelaar die altijd op zoek is naar de volgende grote uitdaging. Gepassioneerd door codering, van low-level hardwareprojecten tot geavanceerde GIS-functionaliteiten en oplossingen.

Vincent

Vincent Hoekstra

Machine Learning Engineer

Vincent is enthousiast en nieuwsgierig en een belangrijke ontwikkelaar van onze producten en diensten. Hij lost dagelijks problemen voor onze klanten op en zorgt ervoor dat onze oplossingen soepel verlopen. Vincent verricht magie met ETL en SQL in een mum van tijd!

Roos

Roos Westerbeek

Data Scientist

Roos draait haar hand niet om voor wiskundige uitdagingen. Met een Msc in wiskunde en een passie voor data, onthult ze alle geheimen die in je data zijn verborgen.