top of page

Producten

Kunstmatige intelligentie binnen handbereik

Our Products: Products
Data on a Touch Pad
Fibre Optics
People Clapping

DataDetective

DataDetective is het softwareproduct voor datamining van Sentient, dat organisaties helpt effectiever te worden door diepgaande analyses van hun gegevens uit te voeren. Geavanceerde analysetechnologieën maken het vinden van relaties, patronen en trends snel en gemakkelijk.

DoelgroepDetector

Door het gebruik van dataminingtechnieken worden doelgroepen in kaart gebracht en krijgen de bedrijven meer inzicht in potentiële klanten door elke doelgroep vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken en de specifieke doelgroepkenmerken nauwkeurig te bepalen.

Sentient Recommender

Snel uitbreidende productreeksen en toenemende keuzemogelijkheden maken het moeilijker om de persoonlijke voorkeuren te bepalen. De Sentient Recommender biedt hulp door de keuzes van de klant te analyseren en producten aan te bevelen die het beste bij hun persoonlijke voorkeuren passen.

Begrijp Onze Technologie

Bij Sentient zijn we er van overtuigd at onze oplossingen binnenkort één van de grootste segmenten in de industrie zullen worden. We zijn nog maar net begonnen, maar we weten al dat elk product dat we bouwen, hardverdiende vaardigheden, toewijding en een gedurfde houding vereist. Lees verder en leer alles wat er te weten is over de slimme technologie achter onze succesvolle A.I. en datamining software.

Server Installation

Datamining

Sentient maakt datamining voor iedereen toegankelijk met DataDetective, door deze complexe technologie in één gebruiksvriendelijke analyseomgeving aan te bieden. Binnen deze omgeving is het mogelijk om de gegevens taakgericht te verkennen en machine learning-modellen te bouwen. Met de unieke technologie van Sentient kunnen modellen alle beschikbare gegevens gebruiken in plaats van slechts een paar aspecten. Het model kan bijvoorbeeld alles bevatten wat bekend is over een persoon (inclusief hun persoonlijke geschiedenis), in plaats van alleen leeftijd en geslacht.

Predictive Analysis

Datamining (ook bekend als voorspellende analyse of kennisontdekking uit databases) kan bijna letterlijk worden gezien als het opgraven van informatie uit gegevens. Zonder datamining beperkt de analyse zich tot een klein aantal aspecten die naar verwachting belangrijk zijn. Datamining breidt dat analysebereik enorm uit. Gebruikers kunnen zeer grote gegevenssets over de volle breedte analyseren om alle verborgen patronen en complexe relaties te vinden met behulp van kunstmatige intelligentie, statistische technieken en visualisatiemethoden.

Door datamining toe te passen op grote datasets, zoals klanten, transacties en gebeurtenissen, kan de gebruiker snel diep inzicht verkrijgen en modellen bouwen die kenmerken herkennen en individueel gedrag voorspellen. Deze geoptimaliseerde informatiepositie resulteert in betere en snellere besluitvorming en meer productiviteit op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Social network concept
Our Products: About Us

Hoe is onze technologie toe te passen?

Gemakkelijk. Snel. Actiegericht.

 • De interesse van klanten in bepaalde producten voorspellen om productlanceringen te begeleiden en campagnes te adverteren.
   

 • Herkennen van mogelijke fraude bij financiële transacties.
   

 • Het ontdekken van plaats / tijd combinaties die een hoger risico op crimineel gedrag vertonen, om effectievere preventieve acties te plannen.
   

 • Het vinden van verklaringen voor verschillen in verkoop, niet gebaseerd op een of twee parameters, maar op de volledige set beschikbare gegevens.
   

 • Het vinden van interessante niches binnen een doelgroep om gepersonaliseerde klantbenaderingen te ontwikkelen.

bottom of page