top of page
Fibre Optics

Doelgroep-Detector

Degenen die rijke data willen analyseren om optimaal inzicht te krijgen in de bestaande doelgroepen, zullen vaak veel tijd verliezen en te maken hebben met complexe statistische technieken. Om deze reden heeft Sentient de DoelgroepDetector ontwikkeld.

Belangrijkste kenmerken

Visuele Segmentatie

Deze unieke techniek verdeelt een groep consumenten in subgroepen op basis van overeenkomsten.

Abstract Wash
Multicolor Laser Light Art

Fuzzy matching

Doelgroepen kunnen worden gedefinieerd met verschillende krachtige selectiemethoden, waaronder zogenaamde fuzzy matching. Dit maakt het mogelijk om op basis van een ideaal profiel een groep te selecteren die het meest voldoet.

Beslisbomen

Om een doelgroep beter te begrijpen, kunnen de beslisboom-functie gebruikt worden om combinaties van factoren te vinden die verband houden met een bepaalde eigenschap, bijvoorbeeld het gebruik van een specifiek product.

Linear Abstract Pattern
Blurred people mingling

Profilering

Profilering helpt bij het vinden van de meest typische kenmerken van een doelgroep in duizenden kenmerken, met één druk op de knop.

Geografische analyse

Gegevens kunnen gekoppeld worden aan GIS-software (bijvoorbeeld MapInfo of Google Maps) om selecties en analyseresultaten in kaart te brengen. Dit maakt het maken van hotspot- en voorspellingskaarten heel eenvoudig.

Blurred skyscrapers

DoelgroepDetector

Door het gebruik van dataminingtechnieken worden doelgroepen in kaart gebracht en krijgt de gebruiker meer inzicht in potentiële klanten. Tegelijkertijd is het mogelijk om elke doelgroep vanuit verschillende perspectieven te onderzoeken en nauwkeurig te bepalen wat deze groepen kenmerkt.

College Students

Meer Informatie

Voor meer informatie of een demonstratie van de Doelgroepdetector kunt u dit formulier invullen . Sentient organiseert regelmatig seminars waar u ter plekke ervaring kunt opdoen met de DoelgroepDetector.

Het is ook mogelijk om een proefversie van het product te krijgen, waarmee u het pakket kunt proberen.

Hartelijk dank voor uw (aan-) vraag!

Laptop
bottom of page