top of page
Stock Market Graph

Quickscan

Vermoedt u dat een schat aan informatie verborgen blijft in uw gegevens?

Met datamining zult u meer zien, meer vinden.

De afgelopen jaren is het aantal organisaties dat datamining toepast snel toegenomen. Datamining blijft echter dikwijls wat vaag en de toegevoegde waarde is niet altijd duidelijk. Sentient biedt een Quickscan voor datamining aan organisaties die willen weten of investeringen in datamining voor hen waardevol zal zijn.

Abstract Glass

Zien is Geloven

Hoe werkt het?

Wanneer u een Quickscan bestelt, plant een van de ervaren consultants van Sentient een overleg met u. Hij of zij stelt een profiel op van het potentieel voor datamining in uw organisatie. Het profiel is gebaseerd op uw specifieke vereisten, het marktdomein waarin u actief bent en het informatiebeheerproces dat in uw organisatie wordt gebruikt. De resultaten van de Quickscan worden gepresenteerd in een schriftelijk rapport. Met deze service biedt Sentient een ideale kans om snel de toegevoegde waarde van datamining voor uw organisatie te verkennen.

Een ander uniek aspect van de Quickscan is dat het mogelijk is om het potentieel van datamining op uw eigen gegevens aan te tonen (als u deze beschikbaar hebt)! Direct relevante resultaten worden gegenereerd op basis van een subset van uw eigen database.

Meer informatie

Singel 160
1015 AH Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)20 530 0330

  • googlePlaces
  • linkedin
  • facebook

Hartelijk dank voor het versturen!

bottom of page