top of page

Ontdek de waarde van uw data

Ga aan de slag met DataDetective

Display of Stock Market Quotes

Over Ons

Een marktleider

Sentient Information Systems B.V is een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologieën en diensten en biedt schaalbare oplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Opgericht door M.J. den Uyl, een pionier in de industrie, die al in 1988 neurale netwerken begon toe te passen door ideeën op papier te schrijven. Tegenwoordig bieden we slimme, innovatieve diensten aan klanten wereldwijd.

We hebben onze oplossingen gebouwd door goed te luisteren naar onze potentiële klanten en hun verwachtingen met ons product te begrijpen. We weten hoe we deze informatie kunnen analyseren en ons aanbod kunnen aanpassen aan veranderende marktbehoeften. Waarom sluit u zich niet aan bij ons snelgroeiende klantenbestand? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over het verhaal van Sentient Information Systems.

Onze Innovatieve Technologie

Bij Sentient Information Systems geloven we dat onze oplossingen snel één van de grootste segmenten in de markt zullen worden. We staan aan de voet van deze doorbraak, maar we weten al dat elk product dat we bouwen specialistische vaardigheden, toewijding en een gedurfde houding vereist. Lees verder en leer alles wat er te weten is over de slimme technologie achter ons succesvolle softwarebedrijf.

Diensten

We bieden unieke oplossingen en verschillende services. Ons bedrijf bepaalt de industrienormen en positioneert ons wereldwijd als marktleider. Onze teamleden zijn technologieveteranen, toegewijd aan het leveren van slimme oplossingen voor elke projectgrootte. Neem contact met ons op om een demo aan te vragen of een lid van ons team te ontmoeten.

Stock Market Graph

We delen onze kennis en expertise regelmatig door evenementen zoals machine learning en A.I. workshops te houden voor diverse leidinggevenden in de branche.

Testimonia

Word on the Street

We waarderen onze klanten en hun feedback, lees hieronder om beoordelingen rechtstreeks van de bron te horen.

Laat de sprankelende feedback voor zichzelf spreken.

Klik hieronder om Case Studies te verkennen op basis van de succesverhalen bij onze klanten

“DataDetective wordt steeds meer toegepast in de politiepraktijk. Het voegt belangrijke waarde toe omdat inzicht in trends en ontwikkelingen nu eenvoudig worden opgedaan, waardoor de organisatie snel en adequaat kan reageren. Dit leidt tot een efficiëntere, meer gerichte en betere opsporing van criminelen.”

Mick Hoff, politie-inspecteur

Meer informatie

Singel 160
1015 AH Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)20 530 0330

  • googlePlaces
  • linkedin
  • facebook
Laptop
About Us: Contact
bottom of page